…com entitat, cooperativa, fundació

La borrassa serà gestionada per totes aquelles persones o entitats sòcies que tinguin la voluntat de participar per tal de ser part activa del creixement, gestió, creació,… de nous projectes d’economia i transformació social. Per tal de ser sòcies s’haurà de aportar una quota anual en forma de diners, moneda social o hores de treball voluntari que et donaran la capacitat de de participar en l’assemblea i de participar en espais de treball de la borrassa

Si ets una entitat, associació, cooperativa, fundació o qualsevol col·lectiu organitzat, formar part del Fons Social del Montserratí et permetrà:

  • Fer  partícip al teu col·lectiu d’un procés d’aprenentatge i d’un moviment mes ampli i transversal que pretén transformar mitjançant propostes efectives, pràctiques i realistes l’entorn on treballeu actualment.
  • Invertir o dipositar els romanents, superàvits i/o actius monetaris o esforços i treball de les vostres organitzacions dins un espai econòmic situat fora del marc liberal que comporta dipositar-los en un banc o entitat “normal”.
  • Tenir la certesa de que els diners disposats al Fons Social del Montserratí seran utilitzats per a la millora del teu entorn i ser protagonista de la elecció d’aquesta inversió de forma directa.
  • Ser possible beneficiari de les accions que pugui acompanyar el Fons Social del Montserratí si el vostre col·lectiu presenta un projecte que compleixi amb els criteris, objectius i valors establerts per la assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s